Μπορεί οι «πράσινοι» να επέστρεψαν στην κορυφή του πρωταθλήματος βόλεϊ, όμως αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως πως όλα είναι ρόδινα. Ο Ζήσης πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ενώ εξαιρετικά αμφίβολο είναι πλέον εάν θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Ράπτης. Οι πράσινοι θέλουν να δέσουν τον Αλέξανδρο Ράπτη βάζοντας buy out για ομάδα του εξωτερικού κάτι που ο παίκτης φέρεται να μην το δέχεται. Την ίδια ώρα έχει παρατηρηθεί και μεγάλη καθυστέρηση στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συνέδεσαν την ανάρτηση που έκανε στο instagram με την πορεία των επαφών του με τον Παναθηναϊκό. “Λίγη υπομονή, λήγει η υπομονή” γράφει η φωτογραφία που ανέβασε 20χρονος ακραίος – διαγώνιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (03/08). Εάν τελικά οι διαπραγμετεύσεις οδηγηθούν σε ναυάγιο τότε ο Αλέξανδρος Ράπτης θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με πιθανότερο προορισμό το εξωτερικό χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μείνει τελικά στην Ελλάδα. Σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και θα είναι ο βασικός διαγώνιος της ομάδας.