Στον ΠΑΟΚ υπήρξε φόβος για κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα μετά τα συμπτώματα που είχε παρουσιάσει ποδοσφαιριστής και τελικά επιβεβαιώθηκε. Τελικά μάθαμε και ποιος παίκτης του Δικεφάλου έχει νοσήσει και αυτός είναι ο Μίροσλαβ Στοχ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media. O Mίροσλαβ Στοχ, μέσα από μια προσωπική τοποθέτηση, γνωστοποίησε πώς βρέθηκε θετικός στο τεστ covid-19 που υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πώς είναι καλά και σύντομα θα επιστρέψει στο γήπεδο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τόσο η οικογένειά του όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και το τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν αρνητικοί.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού:

«Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι από τα ΜΜΕ, στην ομάδα μας βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού. Δυστυχώς αυτός ο «τυχερός» είμαι εγώ. Μην ανησυχείτε, νιώθω καλά, και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσω στο γήπεδο σύντομα, όπως την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ευτυχώς, η οικογένεια μου, οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο βγήκαν αρνητικοί στα νέα τεστ που υποβλήθηκαν. Ακολουθώ τις εντολές των ιατρών και μένω σπίτι για την δική μου ασφάλεια και των υπολοίπων».