Η πρώτη εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021, είναι εμπνευσμένη από εκείνη της περιόδου 1978-79, όταν η ομάδα είχε φτάσει στο Final 6 του τότε ευρωπαϊκού Κυπέλλου Πρωταθλητριών, σύμφωνα με την ανακοίνωση των ερυθρολεύκων, οι οποίοι κάθε μέρα φανέρωναν και ένα κομμάτι από το «παζλ» της σχετικής φανέλας. Πλέον αναμένονται να φανερωθούν και οι υπόλοιπες δύο που θα χρησιμοποιηθούν κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Θρύλος τιμά την ιστορία του, στοχεύοντας σε ακόμα πιο ένδοξες στιγμές. Η GSA Sport και ο Ολυμπιακός εμπνεύστηκαν τη νέα φανέλα της ομάδας για τη σεζόν 2020-21 γυρίζοντας το χρόνο πίσω. Το κόκκινο του Ολυμπιακού, η λευκή ρίγα και η μαύρη πινελιά χαρακτηρίζουν τη φανέλα που θα φοράει η ομάδα τη νέα χρονιά. Μια φανέλα που είναι εμπνευσμένη από τη σεζόν 1978-79, όταν ο Θρύλος έφτασε στο Final-6 του κυπέλλου Πρωταθλητριών με τον Κώστα Μουρούζη στην άκρη του πάγκου και τους Γιατζόγλου, Καστρινάκη, Μελίνι, Διάκουλα να οδηγούν τους συμπαίκτες τους στην ευρωπαϊκή υπέρβαση για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.

»Επιστροφή στο παρελθόν λοιπόν με παράθυρο στο μέλλον, αφού η GSA Sport εφαρμόζει στα νέα προϊόντα που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό τις νέες της τεχνολογίες. Στη νέα φανέλα του Θρύλου, ενσωματώθηκε τo GSA HΥDRO-PLUS που υποστηρίζει την απόδοση των αθλητών ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ελαφριές, ανθεκτικές και μοναδικής σχεδίασης, είναι οι φανέλες που θα αγαπήσουν όλοι οι φίλαθλοι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις