Διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 3 εκατ. ευρώ και υψηλά μπόνους προσφέρει σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα απο το Ντουμπάι Αλ Νασρ στον Πέτρο Μάνταλο ενώ στην ΑΕΚ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι πιο πιθανή από ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια είναι η πώληση του Πέτρου Μάνταλου. Η Αλ Νασρ μετά το «όχι» της ΑΕΚ στα 3,5 εκατ. ευρώ, επανήλθε δριμύτερη και παρότι δεν έχει καταθέσει εγγράφως τη νέα της προσφορά, αυτή υπάρχει η πληροφόρηση πως θα φτάσει στα 4,5 εκατ. ευρώ.
Τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα ικανοποιούν την «Ένωση», αλλά και τον ποδοσφαιριστή, που θα έχει την ευκαιρία να σχεδόν τριπλασιάσει τις αποδοχές που είχε.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο πρέπει να γίνουν σαφή δύο πράγματα: Αφενός μεν, σε περίπτωση οριστικής συμφωνίας για πώληση του Μάνταλου ο παίκτης θα παίξει στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και κατόπιν θα φύγει για το Ντουμπάι, αφετέρου δε έχει ήδη συζητηθεί η προοπτική επιστροφής στην ΑΕΚ μετά τη λήξη του συμβολαίου του.Εφόσον πωληθεί ο Μάνταλος, η «Ένωση» θα κινηθεί για την αντικατάστασή του και μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Ίλια Ίβιτς ήδη είναι σε επαφή με δύο υποψήφιους αντικαταστάτες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις