Το πιο καυτό θέμα στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα είναι το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, την ομάδα μέσα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά- την ομάδα που τον έκανε σημαία κι ο ίδιος την έκανε σπίτι του. Μπαρτσελόνα και Μέσι έχουν ταυτιστεί, ωστόσο… η ζωή συνεχίζεται. Και πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο Μέσι αλλάζει φανέλα και από την κυανέρυθρη των Μπλαουγκράνα θα φοράει τη θαλασσί της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με αργεντίνα δημοσιογράφο -χώρα καταγωγής του Μέσι- η οποία βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο Λίο τα έχει βρει με την Μάντσεστερ Σίτι. Ειδικότερα, η δημοσιογράφος Βερόνικα Μπρουνάτι είναι σύζυγος ενός παλιού στενού φίλου του Λιονέλ Μέσι, του «Τόπο» Λόπεθ (επίσης δημοσιογράφου), ο οποίος έφυγε από την ζωή σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Η πρόσβαση της στο περιβάλλον Μέσι είναι δεδομένη και το τελευταίο διάστημα, οι πληροφορίες της είναι αξιόπιστες.


Σύμφωνα με αυτές, ο Μέσι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Ο κεντρικός λόγος που επικαλείται είναι η έλλειψη στρατηγικού  πλάνου που θα του επιτρέψει στην Μπάρτσα να πρωταγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο τα επόμενα χρόνια.

Η Βερόνικα Μπρουνάτι ανέφερε ότι ο Μέσι τα έχει βρει στα νούμερα με την Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που σημαίνει ότι ήδη υπάρχει συμφωνία για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του. Μένει να αποδειχθεί εάν οι Πολίτες τα βρουν με την Μπαρτσελόνα σε ό,τι αφορά την τιμή πώλησης, καθώς οι Καταλανοί υποστηρίζουν ότι ο παίκτης έχει ρήτρα 700 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που δεν αποδέχεται η πλευρά του παίκτη, που θα πιέσει με κάθε τρόπο για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής.

Κάποιοι ονειρεύονται ήδη τον Μέσι με τη στολή των “Πολιτών” – Στα social media γέμισαν μοντάζ με τον Μέσι να φοράει της στολή της Σίτι