Η Μπατσελόνα ζητάει 700εκ για να αφήσει τον Λιονέλ ελεύθερο. Συγκεκριμένα, τού έκαναν γνωστό πως δεν επιθυμούν να κάτσουν στο τραπέζι μαζί του και πως δύο είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο. Είτε ο ίδιος να δεχτεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους μπλαουγκράνα που λήγει το καλοκαίρι του 2021 και οι δύο πλευρές να διαπραγματευτούν νέο deal ή να βρεθεί ομάδα που θα δεχτεί να καλύψει τη ρήτρα των 700.000.000 ευρώ, ρήτρα που σύμφωνα με την Μπαρτσελόνα είναι ακόμα σε ισχύ και την οποία αμφισβητεί η πλευρά του Αργεντινού φορ.

Η Μπαρτσελόνα ζητάει 700εκ από τον Λιονέλ Μέσι

Gepostet von Flash.gr Life amSamstag, 29. August 2020

Ο Γκουαρντιόλα στην Βαρκελώνη

Σύμφωνα με τις αναφορές της εφημερίδας Mundo Deportivo, ο Μέσι και ο Γκουαρντιόλα έχουν ήδη μιλήσει τηλεφωνικά και τις επόμενες μέρες θα συναντηθούν, ακόμη κι αν στο μεταξύ ο Αργεντινός, ο οποίος εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την «Μπάρτσα», θα πρέπει να εμφανιστεί στο σύλλογο όταν ξαναρχίσουν οι προπονήσεις. Στη Βαρκελώνη υπάρχει επίσης ο Φεράν Σοριάνο, διευθύνων σύμβουλος των «πολιτών», ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του για προσωπικές υποθέσεις συμπεριλαμβανομένης της αναδιάρθρωσης της Χιρόνα, του συλλόγου στον οποίο είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος με ποσοστό 47%. Όπως εικάζεται, στη συνάντηση Μέσι – Γκουαρντιόλα θα είναι παρών κι αυτός.

Εν τω μεταξύ, ο Μέσι επιμένει για να βρει μια φιλική συμφωνία προκειμένου να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Όπως γράφει η Sport, ο άσος των Καταλανών δεν θα ήθελε να φύγει εν μέσω διαμάχης και δικαστικών συγκρούσεων και, ισχυρίζεται, ότι γι΄ αυτόν τον λόγο είχε γνωστοποιήσει εγκαίρως τις προθέσεις του στη διοίκηση. Ο Μέσι δεν θέλει πόλεμο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή διενέξεις στο δικαστήριο με την τρέχουσα ομάδα του και συνεχίζει να ζητεί μέσω των εκπροσώπων του «σύμφωνο μη επιθετικότητας». Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται πρόθυμη να τον ευχαριστήσει και του έχει υπενθυμίσει πολλές φορές ότι υπάρχει συμβόλαιο που ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2021.