Όπως αναμενόταν, ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 20 Σεπτεμβρίου ακυρώνεται, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΣΕΓΑΣ. Θεωρείτεο δεδομένο έπειτα από την ανακοίνωση των νέων μέτρων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Σε ό,τι αφορά τους δρομείς που είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, είτε θα έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς της για τον αγώνα του 2021, είτε να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, έπειτα όμως από προσωπική ενημέρωση που θα λάβουν το επόμενο διάστημα από τους διοργανωτές.

Τέλος, σχετικά με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της απόστασης, θα έχουμε νέα, επίσημη απόφαση τις ερχόμενες ημέρες για το εάν, πού και πώς θα πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

«Μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που απαγορεύει αγώνες δρόμου με περισσότερους από 100 συμμετέχοντες και εργαζόμενους στο σύνολο κάθε διοργάνωσης εκτός Σταδίου, ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, ανακοινώνουν τη ματαίωση της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2020, που ήταν προγραμματισμένος για τις 20 Σεπτεμβρίου».