Είναι γεγονός πως ο κάθε οπαδός θα ήθελε τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα του. Το ίδιο και ένας οπαδός της Στουτγκάρδης, ο οποίος μάλιστα άνοιξε και έναν λογαριασμό, με τη φιλοδοξία να συγκεντρωθούν 900 εκατ. ευρώ. Με αυτά θα καλύπτονταν τόσο η ρήτρα της Μπαρτσελόνα, όσο και δύο χρόνια συμβολαίου. Δυστυχώς όμως, ένα 24ωρο μέρες μετά, είχε μαζευτεί το ποσό των 574 ευρώ. Απομένουν δηλαδή άλλα 900 εκατ. και ο χρόνος κυλάει εις βάρος του Γερμανού οπαδού, που όμως έκανε την τρέλα του.

Δεν τα βρίσκουν Μέσι – Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι δεν βρίσκουν απολύτως κανένα σημείο σύγκλισης. Αυτό είναι το ξεκάθαρο συμπέρασμα που προέκυψε από την κρίσιμη συνάντηση του πατέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ, Χόρχε, με τη διοίκηση του συλλόγου. Οι δύο πλευρές είχαν δίωρη κουβέντα, η κάθε μία ανέλυσε τα επιχειρήματά της και τελικά όλα δείχνουν ότι δεν μπορούν να τα βρουν με τίποτα, με την κατάσταση να φαίνεται ότι θα οδηγηθεί ακόμα περισσότερο στα άκρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Μέσι εξήγησε ότι ο γιος του έχει δικαίωμα να αποχωρήσει ελεύθερος, ζητώντας να συναινέσει η Μπαρτσελόνα σε αυτό, ενώ η ομάδα επέμεινε ότι αυτό το δικαίωμα το απώλεσε μετά τις 10 Ιουνίου, όταν και έπαψε να ισχύει η εν λόγω ρήτρα αποδέσμευσης, αξιώνοντας σε αυτή την περίπτωση τη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα η Μπάρτσα έδωσε έμφαση στο ότι θέλει να του προσφέρει διετές συμβόλαιο με εκπληκτικούς υπέρ του όρους, εξηγώντας ότι δεν γίνεται να τον αφήσει να φύγει έτσι απλά, καθώς όλο το οικοδόμημά της αυτή τη στιγμή είναι χτισμένο πάνω του. Τόσο αγωνιστικά, όσο και σε κάθε άλλη έκφανση της ζωής του συλλόγου.