Ο Δημήτρης Λημνιός είναι το δεύτερο κρούσμα που εντοπίστηκε θετικό στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μετά τον Κώστα Τσιμίκα, ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι άλλος ένας παίχτης από την Εθνική που προσβάλλεται από τον ιό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ – που όπως και με τον Τσιμίκα – δεν αναφέρει όνομα παίκτη:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη ενός θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε σε όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών άμα τη αφίξει τους στην Αθήνα από την Πρίστινα.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της χώρας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων.

Ο Δημήτρης Λημνιός εντοπίστηκε θετικός μετά τα τεστ που έγιναν στους παίχτες της Εθνικής όταν ολοκληρώθηκε το ματς με το Κόσοβο.

Οι παίκτες της Εθνικής μετά το δεύτερο θετικό κρούσμα, θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον Covid-19,  πριν ενσωματωθούν στις αποστολές των ομάδων τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε διαγνωσθεί θετικός στον κοροναϊό, ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος και αποκλείστηκε από την αποστολή της γαλανόλευκης για το ματς με το Κόσοβο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις