Ο γνωστός αθλητής UFC, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τέθηκε υπό κράτηση μετά από καταγγελία ότι «έδειξε τα γεννητικά του όργανα» σε μια νεαρή παντρεμένη γυναίκα σε ένα μπαρ στην Κορσική και μετά της επιτέθηκε σεξουαλικά. Σύμφωνα με την Daily Mail, το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο France 3 Corse μίλησε με φιλικό πρόσωπο του φερόμενου θύματος για το περιστατικό που οδήγησε τον πρωταθλητή του Ultimate Fighting Championship στο τμήμα την περασμένη Παρασκευή.

«Σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε με την καταγγέλουσα το ίδιο βράδυ και με την οποία ήρθαμε σε επαφή, ο ΜακΓκρέγκορ, συνοδευόμενος από τους σωματοφύλακές του, φέρεται να έδειξε τα γεννητικά του όργανα στη νεαρή γυναίκα όταν εκείνη κατευθυνόταν στην τουαλέτα του μπαρ» αναφέρει το ρεπορτάζ του France 3 Corse. Ο 32χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος το Σάββατο χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, ο διάσημος αθλητής περιμένει τώρα να ολοκληρωθούν οι έρευνες των τοπικών αρχών προκειμένου να μάθει αν πρόκειται να συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Ιρλανδός αθλητής της έδειξε το μόριό του και της επιτέθηκε σεξουαλικά μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ στην πόλη Καλβί, στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η γυναίκα που ήταν σε διακοπές στο Καλβί με τον άντρα της υπέστη έντονο σοκ εξαιτίας του περιστατικού, σύμφωνα με την Daily Mail. Ο Εμμανουήλ Ραμόν, δικηγόρος του Μακ Γκρέγκορ, είπε ότι ο πελάτης του «αρνήθηκε σθεναρά οποιαδήποτε αδικοπραξία».