Το συνδρομητικό κανάλι είχε προσεγγίσει ξανά τους πράσινους, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να φτάσουν σε συμφωνία. Το μεσημέρι της Τρίτης 22/9 όμως, ο Παναθηναϊκός επανεξέτασε το ζήτημα, με τις δύο πλευρές να φτάνουν κοντά και να υπογράφουν συμβόλαιο ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ. Η συμφωνία αυτή αποτελεί την καλύτερη που είχε καταφέρει να συνάψει η ομάδα του Τριφυλλιού την τελευταία 8ετία.

Παρ’ ότι αρχικά οι προσδοκίες ήταν υψηλότατες για το ”Παναθηναϊκός TV”, οι συνδρομές του καναλιού ήταν ελάχιστες για το επίπεδο του συλλόγου, και έτσι υπήρξε…απότομη προσγείωση. Συνεπώς, οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για ένα σίγουρο έσοδο, χωρίς ρίσκα, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για το ποδόσφαιρο.

Η επίσημη ανακοίνωση:

᾽᾽Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται από τα κανάλια της Νova.

Σε ό,τι αφορά το «Παναθηναϊκός TV» θα συνεχίσει τη λειτουργία του, αφού γεννήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας. Για να αγκαλιάσει το σύνολο του συλλόγου, για να αισθανθεί ο κόσμος το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Το έδειξε από τις πρώτες ημέρες, ακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Νέων βόλεϊ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το φανέρωσε το περασμένο Σάββατο, μεταδίδοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κ19 στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και έγιναν συνδρομητές, αποκτώντας το πακέτο για όλη τη σεζόν. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών προς όλους.

Παράλληλα οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του «Παναθηναϊκός TV» να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά στο www.paotv.gr με μια απλή εγγραφή᾽᾽