Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος που δε διαπρέπει μόνο στον τομέα του αθλητισμού, αλλά ασχολείται ενεργά με την κοινωνική ζωή και τα δρώμενα. O παίκτης του Ολυμπιακού, στο πρώτο του βίντεο στο προσωπικό, επίσημο κανάλι του στο Youtube, παρουσίασε ένα βίντεο με χαρακτήρα ντοκιμαντέρ, στο οποίο και αναφέρεται στην αστυνομική βία, τον ρατσισμό και τις διακρίσεις που βιώνουν οι άνθρωποι, κυρίως στην Αμερική, από όπου και κατάγεται.

Στην περιγραφή του εν λόγω βίντεο, έγραψε:

”Για τη σεζόν 2020-21 της Ευρωλίγκας, θέλησα να κάνω κάτι ιδιαίτερο για όλους τους φιλάθλους του μπάσκετ στην Ευρώπη, και να δώσω μια πιο εις βάθος ανάλυση στην ζωή μου στο εξωτερικό, μιας που είμαι από την Αμερική. Η πανδημία μου έχει δώσει πολύ χρόνο για ξεκούραση, και έτσι δημιούργησα αρκετό υλικό για εσάς αυτή την σεζόν. Αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω για χρόνια και, επιτέλους, μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω. Πάντοτε να θυμάστε να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Δεν είναι ποτέ αργά…”.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ξεκίνησε με αναφορά στο κίνημα ”Black Lives Matter”, ενώ αναφέρθηκε και στον καρκίνο του μαστού, με αφορμή τη μητέρα του. Επιπλέον, έδειξε πως περνάει τον χρόνο του στην Ελλάδα, ενώ προκάλεσε την έκπληξη με αναφορά στη ρήση του Καζαντζάκη ”Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι”.

Δείτε το περίφημο βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις