Την Τρίτη (20/10) η Τσέλσι δήλωσε στην Premier League τους 25 παίκτες που θα έχει διαθέσιμους για το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021 και το εντυπωσιακό είναι ότι ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει και το όνομα του Πετρ Τσεχ!

Ο 38χρονος Τσέχος γκολκίπερ έχει αποσυρθεί από τη δράση από τον Μάιο του 2019 και τον τελευταίο καιρό αποτελεί τεχνικό σύμβουλο του κλαμπ.

Ωστόσο, οι άνευ προηγουμένου συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο με τον Covid-19, υποχρέωσαν την Τσέλσι να συμπεριλάβει τον Τσεχ στην 25άδα, περισσότερο βέβαια προληπτικά (emergency goalkeeper), ως non-contract player (παίκτης ανάγκης, χωρίς συμβόλαιο).


Ο 38χρονος Τσέχος γκολκίπερ αποσύρθηκε από τη δράση τον Μάιο του 2019 και τον τελευταίο καιρό αποτελεί τεχνικό σύμβουλο του κλαμπ. Οι άνευ προηγουμένου συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο με τον Covid-19, υποχρέωσαν την Τσέλσι να συμπεριλάβει τον Τσεχ στην 25άδα, περισσότερο βέβαια προληπτικά (emergency goalkeeper), ως non-contract player (παίκτης ανάγκης, χωρίς συμβόλαιο).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις