Όπως σας ενημερώσαμε, έπειτα από 6 χρόνια στην προεδρία της Μπαρτσελόνα, ο ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου (όπως και το υπόλοιπο Δ.Σ.) αποτέλεσε παρελθόν, αφού σε μία επεισοδιακή έκτακτη σύσκεψη, ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών έκρινε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο πόστο του, αντιλαμβανόμενος ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει την απαιτούμενη ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη του συλλόγου σε μία πιθανή προσφυγή στις κάλπες.

Ουσιαστικά, τα κάκιστα αθλητικά και οικονομικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με την σφοδρή κριτική του Λιονέλ Μέσι, αλλά και τις 16.000 υπογραφές που μαζεύτηκαν για την απομάκρυνσης του, οδήγησαν τον Μπαρτομέου στην λύση της παραίτησης που δημιουργεί νέες συνθήκες στον σύλλογο της Καταλονίας που μπαίνει σε μία νέα εποχή.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η ανάρτηση στο facebook της Μπαρτσελόνα για την παραίτηση του έφτασε μέσα σε λίγες ώρες τα 282.000 likes, τα 26.000 σχόλια (ο καθένας μπορεί να φανταστεί το περιεχόμενο τους…) και τις 17.000 κοινοποιήσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις