Μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο και την υποβολή του σε αξονική τομογραφία, ο άλλοτε σταρ των γηπέδων, Ντιέγκο Μαραντόνα, εισήχθη άμεσα για χειρουργική επέμβαση, λόγω εντοπισμού αιματώματος στο κεφάλι.

Το χειρουργείο είχε διάρκεια περίπου 80 λεπτά, ενώ ο γιατρός που ανέλαβε την επέμβαση, Λεοπόλδο Λούκε, παρουσιάστηκε αισιόδοξος, επιβεβαιώνοντας πως τα πράγματα πήγαν καλά και πως ανταποκρίθηκε θετικά ο οργανισμός του θρύλου του ποδοσφαίρου:

Παράλληλα, περίπου 50 θαυμαστές του 60χρονου Αργεντίνου συγκεντρώθηκαν έξω από την κλινική Olivos, στην οποία νοσηλευόταν, στα προάστια του Μπουένος Άιρες, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του διεθνούς ποδοσφαιριστή, αμέσως μόλις έμαθαν την έκβαση της επέμβασης.

Τι συνέβη με τον Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2/11 στο νοσοκομείο, με συμπτώματα αναιμίας και κατάθλιψης.  Όπως εξήγησε ο γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, η εισαγωγή αποφασίστηκε, αρχικά, προκειμένου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Αργεντινός υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, μέσω της οποίας εντοπίστηκε αιμάτωμα στο κεφάλι.

Αρχικά, οι δηλώσεις του γιατρού του συσχέτιζαν την ψυχολογική του κακή κατάσταση με την επιδείνωση της σωματικής του υγείας, προχωρώντας σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, και εξηγώντας πως:

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση στην κατάσταση της σωματικής του υγείας. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο καλά γνωρίζω ότι θα μπορούσε να είναι. Χρειάζεται βοήθεια και αυτή ειναι η ώρα για να τον βοηθήσουμε».

Παράλληλα, είχε εκφράσει την επιθυμία του να βοηθήσει για την βελτίωση της κατάστασής του, ενώ υποστήριξε πως δεν είναι τόσο εύκολο να είσαι ο ”Ντιέγκο Μαραντόνα”:
«Ο Ντιέγκο είναι ένα άτομο που ορισμένες φορές νοιώθει τέλεια και άλλες όχι και τόσο. Θα μπορούσε να είναι 10.000 φορές καλύτερα. Με την εισαγωγή του θα τον βοηθήσουμε. Είναι δύσκολο να είσαι ο Μαραντόνα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις