Για ξύλο στην εθνική ομάδα της Βοσνίας μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με την Ιταλία για το Nations League όπου οι βόσνιοι ηττήθηκαν με 0-2 κάνει λόγο ο τύπος της χώρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ στη Βοσνία, πρωταγωνιστής ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έπιασε από τον λαιμό τον αθλητικό διευθυντή της εθνικής ομάδας, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο φαίνεται πως παρακολουθούσαν σοκαρισμένο το επεισόδιο καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας έγινε έξαλλος από δηλώσεις απαξίωσης που είχε κάνει ο αθλητικός διευθυντής. Και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει αποδείξει ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όταν αισθάνεται ότι αδικούνται οι ποδοσφαιριστές του ή ο ίδιος.

«Πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο προπονητή τώρα, ο οποίος θα ξέρει τι να κάνει. Δεν χρειάζεται συμβουλές από μένα. Ανοίξαμε τις πόρτες σε ορισμένους παίκτες. Χρειάζονται χρόνο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που απαιτεί το κοινό. Η Βοσνία έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα φτιάξει καλό σύνολο. Χρειάζονται στόχοι. Αν δεν έχεις στόχους, δεν έχεις τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς», είχε πει Μισίμοβιτς. Όπως έχει γίνει γνωστό ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει αποχωρήσει ήδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.