Η μεγάλη κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε την πρώτη της ανάρτηση για την απώλεια του πατέρα της και τα λόγια της συγκλονίζουν. Η Ντάλμα ανέβασε μια χαρακτηριστική φωτογραφία στην οποία την δείχνει μικρό κοριτσάκι ναβάζει στα πόδια του πατέρα της (που τότε αγωνιζόταν στην Νάπολι) μία μαργαρίτα.

Γράφει στην ανάρτηση της:

«Πάντα φοβόμουν τον θάνατό μου, αλλά όχι πια σήμερα. Επειδή ξέρω ότι πρόκειται να είναι η στιγμή που θα σε ξαναδώ και θα σε αγκαλιάσω ξανά. Μου λείπεις ήδη. Θα υπομείνω εδώ, χωρίς αυτό το κομμάτι της καρδιάς μου, που έφυγε μαζί με σένα», είναι τα πρώτα λόγια της κόρης του Ντιέγκο Μαραντόνα που συγκλονίζει με αυτά που γράφει: «Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπίζομαι σε όλη μου τη ζωή γιατί σε ευγνωμονώ για την ζωή που μοιραστήκαμε μαζί. Είμαι διαλυμένη, αλλά πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Περίμενέ με εκεί. Θα ξανασυναντηθούμε.

Αν η εγγονή σου ζητήσει ξανά να σε πάρει με βίντεοκλήση, όπως συνήθιζε να κάνει, θα πεθάνω μέσα μου, αλλά μείνε σίγουρος ότι θα της πω ακριβώς ποιος ήσουν, ποιος είσαι και ποιος θα είσαι για πάντα. Σε αγαπάει έτσι κι αλλιώς. Γιατί είχες αυτό το κάτι. Δεν χρειαζόταν πολύ κάποιος για να σε αγαπήσει», και καταλήγει:  «Ένωσα τα κομμάτια μου και δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα … ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ/ Αλλά είμαι εδώ με τον καλύτερο σύζυγο στον κόσμο και μια κόρη που θα με αναγκάσει να συνεχίσω! Η ζωή είναι τόσο σύντομη! Σου φέρνω μαργαρίτες για να διακοσμήσεις τις ποδοσφαιρικές κάλτσες σου και, σε παρακαλώ, κοίταξέ με ξανά με εκείνη την αγάπη που φαίνεται στην εικόνα! Θα σε αγαπώ για πάντα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις