Τρεις ημέρες μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, οι αναρτήσεις, τα γκράφιτι και οι εκδηλώσεις προς τιμήν του είναι ήδη πολυάριθμες. Αναρτήσεις και δηλώσεις από γνωστούς, παλιούς συμπαίκτες, φίλους, συγγενείς αλλά και φίλους του αθλήματος, συγκινούν και συγκλονίζουν. Η κόρη του, Ντάλμα, προχώρησε με τη σειρά της σε ανάρτηση στα social media, στην οποία παρουσίασε μια φωτογραφία του πατέρα της από την εποχή που αγωνιζόταν στην Νάπολι, και συγκίνησε με τα λόγια της, εκφράζοντας την θλίψη για τον χαμό του.

Η ανάρτηση έγραφε:

“Πάντα φοβόμουν το θάνατό μου, αλλά σήμερα όχι πια… γιατί ξέρω ότι αυτή είναι η στιγμή που δεν θα σε δω και δεν θα σε αγκαλιάσω ξανά! Ήδη μου λείπεις μπαμπά! Θα αντέξω εδώ χωρίς αυτό το μέρος της καρδιάς μου που το πήρες μαζί σου χθες.

Όπως πάντα μου ζητούσες θα προσέχω την μαμά και την αγαπημένη σου εγγονή. Γιατί πάντα μου έδινες μεγάλες ευθύνες. Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπίζομαι σε όλη μου τη ζωή γιατί σε ευχαριστώ για τη ζωή που ζήσαμε. Είμαι συντετριμμένη, αλλά θα προχωρήσω μπροστά. Περίμενέ με εκεί.

Θα ξαναειδωθούμε, εν τω μεταξύ εγώ θα προετοιμάζομαι στο Όπως και Εκείνος για όταν σε δω να τραγουδήσουμε μαζί ξανά.. Οκ… Εσύ αλήθεια τραγουδούσες καλά και εγώ φώναζα. Σε αγαπώ μπαμπά!

Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπίζομαι σε όλη μου τη ζωή. Και εάν η εγγονή σου θέλει να σε καλεί μέσω βιντεοκλήσης όπως κάνατε, θα πεθαίνω μέσα μου, αλλά μείνε ήρεμος θα τις πω ακριβώς ποιος ήσουν και ποιος θα είσαι πάντα. Σε αγαπά το ίδιο. Γιατί είχες… αυτό… δεν χρειαζόταν πολύ για να σε αγαπήσει…

Μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν φαντάζομαι πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα… ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ… Αλλά είμαι εδώ με τον καλύτερο σύζυγο του κόσμου και μία κόρη που με υποχρεώνει να προχωρήσω μπροστά.

Η ζωή είναι μια στιγμή, έτσι θα τα πούμε σύντομα. Σου φέρνω μαργαρίτες για να διακοσμήσω τις ποδοσφαιρικές σου κάλτσες και σε παρακαλώ κοίτα με, με αυτήν την αγάπη που κοιτάζεις σε αυτή τη φωτογραφία. Σε αγαπώ για πάντα”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις