Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, με, μάλιστα, ευρύ ροτέισον, θέλοντας να ξεκουράσει συγκεκριμένους παίκτες. Ο Πάμπλο Γκαρσία φάνηκε, ωστόσο, δυσαρεστημένος, πετώντας ”σπόντες” στις δηλώσεις του με το πέρας της αναμέτρησης.

Αρχικά, ο τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά έκανε λόγο για…φιλικά παιχνίδια ορισμένων ομάδων, σε αντίθεση με παιχνίδια – τελικούς που καλείται να δώσουν οι παίκτες του, υποστηρίζοντας πως:

«Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλά παιδιά ήταν κουρασμένα σήμερα… Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που δουλεύει σκληρά. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς…».

Αναφορικά με το εκτενές ροτέισον που επέλεξε για την αναμέτρηση, δήλωσε πως «Σίγουρα τα παιδιά αυτά που έχουν παίξει λίγο θέλουν χρόνο. Εγώ τους είπα ότι όλοι μπορούν να παίξουν και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους».

Παράλληλα, για το τι του άρεσε και τι κρατάει από την εν λόγω αναμέτρηση υπογράμμισε πως:

«Σήμερα κάποια παιδιά που έπαιξαν ήταν καλά, εγώ θέλω να δω όλα τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο και σημαντικό να έχουμε 25 παιδιά έτοιμα να παίξουν. Τώρα θέλουμε λίγη ξεκούραση και μετά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ομόνοια που είναι τελικός και για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις