Ένταση δημιουργήθηκε σε δύο διαφορετικά χρονικά σημεία της αναμέτρησης του «Αλκαζάρ», στα οποία ο Αλέξης Κούγιας είχε «πρωταγωνιστικό» ρόλο. Η πρώτη ήταν στο πρώτο ημίχρονο όταν γνωστός νομικός και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, κατέβηκε από τις εξέδρες και άνοιξε διάλογο με τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Νιαρχάκο.

Τελικά με την παρέμβαση του Θωμά Ναζλίδη που λειτούργησε… πυροσβεστικά, τα πνεύματα ηρέμησαν. Ωστόσο στην συνέχεια μπήκε στο γήπεδο και έκανε εκ νέου παράπονα στον διαιτητή Καραντώνη, με αποτέλεσμα να δεχθεί την πρώτη κίτρινη κάρτα του Ημαθιώτη ρέφερι. Ο Αλέξης Κούγιας είχε κι ένα δεύτερο περιστατικό όταν λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρέθηκε στο ταρτάν του γηπέδου.

Επιτέθηκε λεκτικά ξανά στον ρέφερι της αναμέτρησης, για περιπτώσεις φάουλ που θεωρεί ότι δεν δόθηκαν στην ομάδα του. Αυτή τη φορά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Καραντώνης, απέβαλλε τον γνωστό δικηγόρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο φινάλε του πρώτου μέρους) από τον πάγκο της ΑΕΛ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις