Κατόπιν της καταγγελίας που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, σχετικά με την αναμέτρηση Άρης – ΠΑΟΚ και απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπάνη, αλλά και δύο ακόμη παικτών του Άρη, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Ο Εισαγγελέας ζητά να εξακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται αδικήματα αναφορικά με απόπειρα δωροδοκίας σε αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο στοίχημα και απόπειρα παράνομης βίας. Επιπλέον, μέσω της εξέτασης, αιτείται να διαπιστωθεί αν ισχύει η καταγγελία, και αν το γεγονός αφορά και άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άρη.

Σε πρώτο στάδιο, θα κληθεί για κατάθεση ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος και κατέθεσε την επώνυμη καταγγελία και ο Έλληνας γκολκίπερ Μάριος Σιαμπάνης, τον οποίο αποπειράθηκε να δωροδοκήσει ο Γιώργος Δεληζήσης.

Σημειώνεται πως, η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως.

Η καταγγελία του Κώστα Καραπαπά – Το αναλυτικό κείμενο

Ο Κώστας Καραπαπάς, αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, έγραψε στο κείμενο της καταγγελίας:

Σε πείραξε κύριε Γκαγκάτση η αλήθεια; Σου χάλασε τα σχέδια;

Πάμε λοιπόν. Ξαναλέω: Για να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ (που σε έχει πάρει ήδη χαμπάρι) τι συνέβη.

Καταγγέλω λοιπόν επίσημα και ελπίζω να ασχοληθεί σοβαρά η Δικαιοσύνη με όλα τα παρακάτω. Και είμαι στη διάθεση της κάθε στιγμή όπως κι εσύ κε Γκαγκάτση.

Πήγε ο πρώην υπάλληλος σας και συνεργάτης σας πλέον σε άλλα… έργα, ο Νώντας (Ν.Π) με μια σακούλα γεμάτη λεφτά στον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη και αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με μεγάλο ποσό που είχε σε σακούλα ναι ή όχι;

Είχε μαζί του σκληρό ποινικό-μπράβο ο οποίος ήταν στο συγκεκριμένο ραντεβού ναι ή όχι;

Είναι αλήθεια ότι ο Σιαμπάνης απειλήθηκε, τρομοκρατήθηκε, εν τέλει δεν αγωνίστηκε ή όχι;

Πες μας λοιπόν, γιατί εμείς σας ξέρουμε βρωμιάρηδες, ποιος τους έστειλε στον Σιαμπάνη και ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλους δυο παίκτες του Άρη;

Να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές άμεσα και θα φτάσουμε στους εντολείς.

Έφτασε η ώρα. Η ώρα να δουν όλοι πόση βρωμιά κρύβεται πίσω από αυτό που με θράσος ονομάσατε εξυγίανση!

Πάμε λοιπόν στους εισαγγελείς για τα υπόλοιπα! Για τα όσα λες για ΟΣΦΠ β’, πριμ, υπουργούς Υπαλληλάκια, θα πάρεις απαντήσεις από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Υγ: Για τις ύβρεις για χοληστερίνες, παιδοβούβαλα κλπ κλπ, δεν θα απαντήσω κάτι. Στις γειτονιές που εγώ μεγάλωσα, δε μαλώνουμε με κοριτσάκια σαν τον Μάκη Γκαγκάτση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις