Νέα ανακοίνωση για την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας παίκτη του Άρη που κατήγγειλε ο Κώστας Καραπαπάς, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο δικέφαλος του Βορρά καταγγέλλει ότι εμπλέκονται πρόσωπα που συνδέονται με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για πρόσωπο που συνδέεται, και μάλιστα, με αποδείξεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ καλούν τις αρχές να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα, τόσο των παραγόντων του ΠΑΟΚ όσο βεβαίως και του Ολυμπιακού προκειμένου να χυθεί άπλετο φως. Υποστηρίζουν, δε, ότι υπήρξε προσπάθεια του Ολυμπιακού «να μαζέψει μια ιστορία που η ίδια έστησε» και επαναλαμβάνουν την πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ για να καταθέσουν ενώπιον του Εισαγγελέα όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με πανικό επιχειρεί η ΠΑΕ ΟΣΦΠ να μαζέψει μια ιστορία που η ίδια έστησε. Περιμένουμε να κληθούμε από τον Εισαγγελέα και αν δε γίνει αυτό άμεσα, θα καταθέσουμε αυτοβούλως. Μέχρι τότε στους υπαινιγμούς της εναντίον του ΠΑΟΚ (γιατί το σθένος για απευθείας καταγγελία όπως φαίνεται δεν το έχει) θα απαντούμε με μηνύσεις, αγωγές και δημόσιο εξευτελισμό των πρακτικών της. Ρωτάμε λοιπόν την ΠΑΕ ΟΣΦΠ: καταγγέλλει ότι εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ σε υπόθεση δωροδοκίας;

Ποιά πρόσωπα πλησίασαν τον Μάριο Σιαμπάνη; Μήπως ήταν τελικά από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΟΣΦΠ τα πρόσωπα που ο κ.Καραπαπάς ανέφερε στο ποστ; Αν κατέθεσε μόνο για το ένα ποιος είναι ο λόγος; Ότι το έτερο πρόσωπο συνδέεται και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ και έτσι αποδεικνύεται επισήμως η συμμετοχή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ στην υποτιθέμενη απόπειρα δωροδοκίας;
Συνεπώς, η ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Καραπαπάς προσπαθούν να πείσουν πως ο ΠΑΟΚ (;;;) προσπάθησε μέσω προσώπου που συνδέεται επίσημα με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ να δωροδοκήσει τον Μάριο Σιαμπάνη που έχει κάνει τη διαδρομή ΟΣΦΠ- Νότιγχαμ- Άρη, και εκπροσωπείται νομικά από την κ. Σουλούκου.

Οι ποινές για τη στημένη υπόθεση θα είναι βαρύτατες. Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ούσα κρυμμένη εδώ και μέρες, αποφάσισε να εμφανιστεί σήμερα και να μιλήσει για τη Δίκη στο ΟΡΕΝ και τον προϊστάμενο αθλητικής βίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πεντακάθαρη και συναινεί να ανοίξουν τα τηλέφωνα ΟΛΩΝ των στελεχών της, φανταζόμαστε το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τις ΠΑΕ Άρης και ΟΣΦΠ όπως και για τον Μάριο Σιαμπάνη. Κύριοι και κυρίες του Ολυμπιακού: Μην αποσυρθείτε κακήν κακώς από την υπόθεση. Τα καλύτερα σας τα κρατάμε για το τέλος. Χρέος μας είναι να τελειώσουμε το παρακράτος σας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις