Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, προχώρησε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Πολλοί είχαν απορήσει βλέποντας τον να βάζει μία γάζα σε έναν από τους δύο φακούς των γυαλιών που φορούσε. Ο ίδιος βέβαια έχει ενημερώσει για την ασθένεια του από το 2018 φαίνεται όμως ότι πέρνα ξανά μία κρίση με αυτήν.

Ο προπονητής της Νάπολι, ο οποίος στο παρελθόν είχε ένα μικρό πέρασμα και από τον πάγκο του ΟΦΗ, αποκάλυψε ότι πάσχει από μυασθένεια Gravis, δήλωσε ότι για μία ακόμη φορά θα παλέψει, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «αν μία μέρα φύγω, θέλω να γίνει όπως αρέσει σε μένα, εκεί όπου πέρασα μια ζωή, στο κέντρο του γηπέδου».

«Ακουσα φήμες ότι είμαι νεκρός, ότι έχω ένα μήνα ζωής. Αντιμετωπίζω μια ασθένεια που ονομάζεται μυασθένεια, είναι δέκα χρόνια που υποφέρω, είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει αλλά θα περάσει… Αν πονάω; Ειλικρινά είναι δύσκολο ακόμη και το να στέκεσαι στα πόδια σου.

Μόνο ένας τρελός όπως εγώ μπορεί να σταθεί στα πόδια του με αυτό το πρόβλημα. Αλλά θέλω να είμαι πάντα σκληρός, πάντα εκεί. Υπάρχουν χειρότερα στη ζωή» είπε ο Γκατούζο μετά το παιχνίδι με την Τορίνο και συμπλήρωσε:

«Κάνω αυτό που μου αρέσει, αυτό που είναι η ζωή μου. Και αν μία μέρα φύγω, θέλω να γίνει όπως αρέσει σε μένα, εκεί όπου πέρασα μια ζωή, στο κέντρο του γηπέδου. Και θέλω να πω στους νέους ότι η ζωή είναι ωραία και πρέπει να την αντιμετωπίζουμε χωρίς φόβο, χωρίς να κρυβόμαστε».

H μυασθένεια Gravis είναι μία χρόνια νευρομυική διαταραχή που οδηγεί σε αδυναμία και ασυνήθιστα ραγδαία εξάντληση των εκούσιων σκελετικών μυών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις