Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το βραβείο του Παίκτη του Αιώνα στα «Globe Soccer Awards» και μαζί με αυτή τη σπουδαία διάκριση, έδωσε μία πολύ ιδιαίτερη και διαφορετική συνέντευξη. Πριν από τη βράβευση στο Ντουμπάι, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ρωτήθηκε για το αν μπορεί ο γιος του να φτάσει τα δικά του επίπεδα ως ποδοσφαιριστής. Εκείνος, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τον πιέσει να ακολουθήσει τα χνάρια του (αν και θα του άρεσε) είπε και μία ατάκα που «έγραψε». Ο Κριστιάνο ανέφερε για τον γιο του ότι τον εκνευρίζει να τον βλέπει να πίνει κόκα-κόλα και να τρώει τσιπς! Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά ότι εκείνος είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις…ατασταλείες.

Εκτός από αυτήν την ατάκα και την παραδοχή ότι δεν τον πιέζει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο ανεφέρθηκε και στις συμβουλές που του δίνει. Οι οποίες άλλωστε δεν διαφέρουν πολύ από τον τρόπο που βλέπει εκείνος τα πράγματα, ούτε φυσικά από αυτό που περιμέναμε ότι θα θέλει για τα παιδιά του. Ο Κριστιάνο είπε ότι παροτρύνει τον γιο του να γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο σε όποιο επάγγελμα ή την ασχολία που θα επιλέξει. Όπως δηλαδή έκανε και εκείνος. Όπως δηλαδή σκέφτεται πάντα ο Ρονάλντο και αυτό για το οποίο παλεύει καθημερινά εδώ και 20 χρόνια.

«Κάποιες φορές πίνει κόκα-κόλα, τρώει τσιπς και με εκνευρίζει»

«Θα δούμε αν θα γίνει τεράστιος ποδοσφαιριστής. Κάποιες φορές πίνει κόκα-κόλα, τρώει τσιπς. Αυτό με εκνευρίζει. Το ξέρει! Του λέω να βάλει τα πόδια του σε παγωμένο νερό για αποθεραπεία μετά από τρέξιμο στον διάδρομο και μου λέει ‘’μπαμπά, κρυώνω τόσο πολύ’’. Δεν πειράζει, είναι 10 χρονών. Πάντα του λέω ότι απαιτείται δουλειά και αφοσίωση για να πετύχεις. Δεν θα τον πιέσω να γίνει ποδοσφαιριστής! Βέβαια θα μου άρεσε. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ο κορυφαίος. Ο κορυφαίος στο δικό του πεδίο. Είτε είναι ποδόσφαιρο είτε ιατρική. Είτε ό,τι επιλέξει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις