Ανατροπή με Ολυμπιακό και Ρέαμπτσιουκ; Όλα δείχνουν πως ναι. Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ του Sapo.pt και του Renascença ο Μολδαβός διεθνής μπακ δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Πόρτο αλλά θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Κάτι που έρχεται σε… σύγκρουση με τις προηγούμενες πληροφορίες από την Ιβηρική ότι η Πόρτο θα πάρει πίσω τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα ρεπορτάζ πως ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αρνήθηκε να γυρίσει στην Πόρτο. Επίσης ότι επιζητά να γίνει η μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Εξέλιξη που εφόσον επιβεβαιωθεί αλλάζει για τα καλά το μεταγραφικό αυτό story.

Πρέπει να υπενθυμιστεί πως ο διεθνής αριστερός μπακ ήταν εκ των βασικών στόχων των Πειραιωτών για τη θέση αυτή εξαρχής. Μάλιστα είχαν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά της Πάσος για τον Ρέαμπτσιουκ.

Στα 22 του ο Όλεγκ έχει φέτος 13 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ στην Πάσος. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πως τα νεότερα για τη στάση του παίκτη να έχουν να κάνουν με τον χρόνο συμμετοχής του καθώς στον Ολυμπιακό θα είναι βασικός. Πλην του Ρέαμπτσιουκ να θυμίσουμε πως υπάρχουν για τον Ολυμπιακό και οι επιλογές των Νταλμπέρτ, Μπιόρκαν και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις