Συναγερμός έχει σημάνει στο στρατόπεδο των πρασίνων αλλά και στη Super League, καθώς ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό, ενώ συμπτώματα του επικίνδυνου ιού εμφάνισαν και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Πλέον είναι σαφείς οι ενδείξεις για μεγάλη διασπορά του COVID-19 στο Κορωπί, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι στα νέα τεστ που θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής το πιθανότερο είναι να ξεπεραστεί ο αριθμός των πέντε πέντε κρουσμάτων, που προβλέπεται με βάση το πρωτόκολλο για την αναβολή του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προπόνηση του Σαββάτου δεν διεξήχθη για να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά.

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του «τριφυλλιού» έλαβαν τα αποτελέσματα από τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021 και διαπιστώθηκε ότι τέσσερα μέλη της ομάδας έχουν νοσήσει με Covid-19. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και ο Μαουρίσιο, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία καθώς δεν μπορεί να ταξιδέψει μέχρι να λάβει αρνητικό τεστ.

Τυπικά, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κανονισμός χρειάζονται πέντε θετικά κρούσματα για να αναβληθεί ένα παιχνίδι ως εκ τούτου το πιθανότερο είναι η Super League και οι υγειονομικές αρχές να λάβουν την απόφαση για τη μη τέλεση της αναμέτρησης. Ήδη οι τέσσερις παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ το πρωί της Κυριακής και πάλι όλη η ομάδα θα υποβληθεί σε τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί και επισήμως αν υπάρχει περαιτέρω διασπορά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις