Οι γιατροί του Ομάρ Ελαμπντελαουί λέγονται πιεστικά ερωτήσεις  Από τους δημοσιογράφους για το κατά πόσο θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο αθλητής .

Και αυτό γιατί στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα με το πυροτέχνημα, και για τις οποίες θα υποβληθούν μηνύσεις, ο Ομάρ φαίνονταν βαρύτατα τραυματισμένος και στο δεξί και στο αριστερό μάτι.

Οι γιατροί τόνισαν πως μετά τις επεμβάσεις έχει αποκατασταθεί η ζημιά στο δεξί του μάτι ως ένα σημείο αλλά παραμένει χειρότερα απ ότι το αριστερό.
Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι γιατροί στην Κωνσταντινούπολη για τον τραυματισμό του δεξιού μπακ της Γαλατά και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί:

«Σήμερα κάναμε μια προγραμματισμένη επέμβαση. Η προτεραιότητά μας είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή μας. Πότε θα παίξει; Αυτή είναι μια ερώτηση αβάσιμη και λανθασμένη. Είναι κάτι που θα συζητηθεί αργότερα. Η προετεραιότητά μας είναι να ανακτήσει την υγεία του. Έχει έγκαυμα δεύτερου βαθμού στο πρόσωπο, αλλά οι χειρουργοί υποστηρίζουν ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί αργότερα. Αυτό που προέχει τώρα είναι η κατάσταση των ματιών.

Αφού αξιολογήσαμε την κατάστασή του, κάναμε μια πρώτη επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 04.00 την Πρωτοχρονιά. Υπάρχει βελτίωση στο δεξί μάτι. Μπορώ να πω ότι όλα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Μετά από αυτό, θέλουμε να δούμε την κατάστασή του την Κυριακή το πρωί και να συνεχίσουμε την ιατρική του θεραπεία. Η όραση επηρεάζεται από κάθε τραύμα. Κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να το διορθώσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Το δεξί του μάτι είναι σε κάπως χειρότερη κατάσταση σε σχέση με το αριστερό»

Η υπόθεση του μαροκινούνορβηγού έχει συγκινήσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε από το πυροτέχνημα προσπαθώντας να προστατεύσει τα ανήλικα παιδιά του.

Ευχές για περαστικά έστειλε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα από το Instagram του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού Νικου Γαβαλά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις