Δεν ανανεώνει με Mercedes ο Λιουίς Χάμιλτον. Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της βρετανικής Express. Τα δημοσιεύματα της εν λόγω εφημερίδας έχουν πολλές φορές αμφισβητηθεί, όμως όταν η έγκριτη Corriere dello Sport, με ιστορικούς δεσμούς με τη Ferrari, επιβεβαίωσε τις φήμες, αποδείχθηκε ότι πίσω από τον καπνό κρύβεται τουλάχιστον μια σπίθα.

Το συμβόλαιο του Χάμιλτον έληξε και εδώ και μήνες ακούγαμε πως μένουν μόνο τα τυπικά για ανανέωση, όμως φαίνεται πως αυτά τα τυπικά έγιναν ουσιαστικά και δύσκολα. Η Daimler Group, ο όμιλος πίσω από την αγωνιστική ομάδα της Mercedes δεν δέχθηκε την πρόταση των μάνατζερ του Βρετανού, οι οποίοι ζητούσαν κλειστό τετραετές, συνολικού ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι φαίνεται πως μπαίνει σφήνα η Ferrari, διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, ώστε να διεκδικήσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το 2007, όταν δηλαδή έκανε τα πρώτα του βήματα στο σπορ ο ίδιος ο Χάμιλτον.

Σε αυτήν τη φάση οι στοιχηματικές θεωρούν τη Ferrari ως το φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του, ενώ η Mercedes ακολουθεί. Το σίριαλ με τον 35χρονο οδηγό έχει σίγουρα πολλά επεισόδια μέχρι την ολοκλήρωσή του

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις