Ανακοίνωση, μέσω της οποίας διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Οι επικεφαλής της «ελαφράς ταξιαρχίας» αφήνουν αιχμές για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τονίζοντας ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής «ζει υπό την πίεση του “Big-4”» ενώ επισημαίνουν ότι θα καταθέσουν μήνυση «για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR και αγωγή αποζημίωσης».

Τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε δύο περιπτώσεις ο Απόλλων Σμύρνης διαμαρτύρεται. Στην πρώτη περίπτωση, πέναλτι που κέρδισε  η ομάδαμέσω του VAR μετατράπηκε σε φάουλ πάνω στη γραμμή στην περιοχή, ενώ ακυρώθηκε και γκολ του Mπελινέλι λίγο πριν το τέλος.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το να βγάζουμε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και να στέλνουμε επιστολές στον κ. Κλάτενμπεργκ, μετά τα όσα υποστήκαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό από πλευράς της διαιτητικής τριάδας και κυρίως των υπευθύνων του VAR, προφανώς είναι ενέργειες που δεν έχουν καμία αξία.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ, προφανώς ζει υπό την πίεση των Big-4 και κατανοούμε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ομάδες.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε όπως καταθέσει μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR και αγωγή αποζημίωσης».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις