Ανακοίνωση με την οποία απαντά σε ένα δελτίο Τύπου της σελίδας «Φρέσκος Άνεμος» που ασχολείται με θέματα ιστιοπλοΐας, εξέδωσε η Ομοσπονδίας του Αθλήματος.

Αυτή τη φορά στην ανακοίνωση η ομοσπονδία προχωρά σε έναν σεξιστικό διαχωρισμό, επισημαίνοντας ότι η πλειοψηφία στο νέο ΔΣ θα αποτελείται από αθλητές και γυναίκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με το Δελτίο Τύπου του «Φρέσκου Άνεμου» που αναφέρεται σε δήθεν στήριξη 30 Σωματείων για παραίτηση ΔΣ, για μία ακόμα φορά είναι ολοφάνερο ότι γίνεται προσπάθεια εξαπάτησης των Σωματείων μας.

Δυστυχώς, δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι τα Σωματεία μας ούτε εξαγοράζονται ούτε κομματικοποιούνται παρά τις πιέσεις και το bullying που δέχονται από παντού.

Συγκεκριμένα από τα 30 Σωματεία τα 6 δεν έχουν δραστηριότητα και 3 Σωματεία με δραστηριότητα δεν έχουν υπογράψει το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Όπως, λοιπόν, μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί ο «Φρέσκος Άνεμος» από μόνος του δηλώνει την ανυπαρξία του, αφού έχει μόνο 21 σωματεία από τα 110 που ψηφίζουν.

Δυστυχώς, ωστόσο, ο «Φρέσκος Άνεμος» και οι συνεργάτες του έγιναν αιτία:

  1. Να κοπεί για πρώτη φορά στα χρονικά η χρηματοδότηση της ΓΓΑ προς την Ομοσπονδία.

  2. Να ανασταλεί χορηγία από μεγάλο δωρητή για τους αθλητές ΑμεΑ.

  3. Να δημιουργήσει κλίμα που απωθεί τα παιδιά να έρθουν στην Ιστιοπλοΐα.

Κι όσο για την ανανέωση που επικαλούνται, αυτή είναι ήδη δεδομένη και όλοι το γνωρίζουν, αφού στο νέο ΔΣ η πλειοψηφία θα αποτελείται από αθλητές και γυναίκες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις