Η Εθνική Ελλάδος μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Αυτό θα συμβεί στα τέλη Μαρτίου, μιας και η Γαλανόλευκη έχει να δώσει δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Όπως είναι λογικό ο Τζον Φαν Σχπ αναμένεται να γνωστοποιήσει σύντομα τις επιλογές του για τα ματς με Ισπανία (25/3) και Γεωργία (31/3).

Στις σκέψεις που έχει ο Ολλανδός τεχνικός δεν αποκλείεται να καλέσει ξανά τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά, που ήταν εκτός ομάδας για περισσότερο από έναν χρόνο.

Παράλληλα, θα κληθεί να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες στον άξονα. Αυτές του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη και του μέσου της ΑΕΚ, Κώστα Γαλανόπουλο, κάτι που καθιστά αρκετά πιθανή την κλήση για πρώτη φορά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ του Φαν Σχιπ από την αρχή της χρονιάς. Δεν αποκλείεται διεθνής με τους Άνδρες να γίνει και ο Θανάσης Ανδρούτσος για μια θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, μιας και έχουν στερέψει οι επιλογές

Τέλος, δύο από τους διασωθέντες του Ατρομήτου, οι Χάρης Χαρίσης και Δημήτρης Γούτας, βρίσκονται στις σημειώσεις του Ολλανδού και δεν θα αποκλείαμε να καλέσει έναν εκ των δύο!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις