Μπορεί τα προβλήματα στο χώρο της πυγμαχίας να είναι πολλά, ωστόσο η προσωρινή διοίκηση προσπαθεί να υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση σε μεγάλα διεθνή ραντεβού. Έτσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων – νεανίδων θα υπάρξει τριπλή ελληνική παρουσία.

Η διοργάνωση θα γίνει στην πόλη Κίελτσε της Πολωνίας και θα αρχίσει στις 10 Απριλίου. Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί ο Νiκόλας Αντωνόπουλος (75κ.) στους νέους. Οι προπονητές που θα συνοδεύσουν την αποστολή είναι ο κάτοχος (2*) αστεριών AIBA, Νίκος Ανδρεάδης και ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος, κάτοχος ενός αστεριού ΑΙΒΑ (1*).

Ο Νικόλας Αντωνόπουλος είναι ένας από τους νέους που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που θα διεξαχθεί στο Κίελτσε της Πολωνίας, 10 έως 24 Απριλίου 2021. Είναι μαθητής της Γ΄ Λυκείου. Με την πυγμαχία ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία έχοντας πάντα στο πλευρό του τον προπονητή του, κύριο Ανδρεάδη Νίκο, κάτοχο 2*ΑΙΒΑ και, κατά ευτυχή συγκυρία, ομοσπονδιακό προπονητή της ελληνικής αποστολής στην Πολωνία. Ο Νικόλας είναι ένας νέος δυνατός, με πολύ ταλέντο και όλα αυτά τα χρόνια εργάζεται αθόρυβα και σκληρά, υπό τη μεθοδική καθοδήγηση του προπονητή του, για να επιτύχει τους στόχους του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ενασχόληση με την πυγμαχία καλλιεργεί την πειθαρχία, τον σεβασμό και την οξύτητα του πνεύματος. Αντίπαλός του είναι ο εαυτός του. Στόχος του, να απολαμβάνει τον αγώνα και κάθε φορά να γίνεται καλύτερος από την προηγούμενη. Όνειρό του, να πετύχει διακρίσεις που θα δώσουν χαρά στον ίδιο και την οικογένειά του, καθώς και στους ανθρώπους που τον αγαπούν και τον στηρίζουν. Το πιο σπουδαίο μετάλλιο, αυτό του ακέραιου χαρακτήρα και της ισορροπημένης προσωπικότητας, το έχει ήδη κατακτήσει. Δε μένει, παρά να κατακτήσει και τα αθλητικά μετάλλια

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις