Σύμφωνα με την «Livesport», η υπόθεση του Τζοκ Λαντέιλ για τον Ολυμπιακό δείχνει πως χαλάει. Παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές επικοινωνούσαν σταθερά και πως όλα έδειχναν ότι θα έχουμε σύντομα οριστικό deal, η απαίτηση για NBA out μέχρι τα τέλη Αυγούστου από την πλευρά του Αυστραλού δημιούργησε σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εξάλλου, δεν είναι κοινό μυστικό πως ο Λαντέιλ επιθυμεί να αγωνιστεί στην καλύτερη λίγκα του κόσμου και θα κυνηγήσει με κάθε τρόπο τις ελπίδες του. Έτσι, οι εκπρόσωποι του Λαντέιλ ζήτησαν από τον Ολυμπιακό την ύπαρξη μίας ρήτρας για το ΝΒΑ μέχρι τα τέλη Αυγούστου, αφού η free agency στην άλλη μεριά του Ατλαντικού θα «ανοίξει» στις 6 Αυγούστου. Ουσιαστικά δηλαδή, ο 25χρονος ήθελε να έχει την ευκαιρία της επικοινωνίας με ομάδες του ΝΒΑ, ώστε να βρει, έστω και την τελευταία στιγμή, εγγυημένο συμβόλαιο.

Επιπρόσθετα, οι εκπρόσωποί του ζήτησαν να μην υπάρχει στο συμβόλαιο το υψηλότερο δυνατό buy-out για το καλοκαίρι του 2022, καθώς ήθελαν καλύτερες συνθήκες για πιθανή μετακόμιση στις ΗΠΑ.

Με βάση τα δεδομένα και όσα αναφέρει το δημοσίευμα, η υπόθεση του Αυστραλού «παγώνει» και πλέον οι Πειραιώτες στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις