Είναι γνωστό πλέον πως ο Ολυμπιακός θέλει τον Μπελχαντά για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, οι Πειραιώτες έχουν κάνει και επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή από το Μαρόκο. Βέβαια υπήρχε μεταξύ τους οικονομική διαφορά. Χωρίς όμως ο παίκτης να έχει απαντήσει αρνητικά ή θετικά στην πρόταση που του έγινε.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους έκαναν ό,τι έπρεπε και τώρα είναι στην αναμονή. Έδειξαν το ενδιαφέρον τους προς τον παίκτη και πλέον περιμένουν.

Ωστόσο ο Μπελχαντά έχει φανεί πως περιμένει κάτι άλλο από την πλευρά του και μία πρόταση από κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται αυτό το πρωτάθλημα να είναι η Γαλλία…

Ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λοράν Νικολέν, σε δηλώσεις του στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «Midi Libre» παραδέχτηκε πως είχε μιλήσει με τον μέσο από το Μαρόκο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πριν από 3 εβδομάδες περάσαμε ένα απόγευμα μαζί. Του πρότεινα να προπονηθεί μαζί μας για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Επέστρεψε στην Τουρκία γιατί είχε κάποια ζητήματα να τακτοποιήσει».

Τώρα όπως αναφέρουν οι Γάλλοι ο Μπελχαντά γύρισε στην Τουρκία και θα μείνει εκεί μέχρι τον Ιούνιο. Αλλά θα έχει νέα συνάντηση με τη Μονπελιέ, έτσι ώστε να μάθει λεπτομέρειες για την πρόταση που έχουν να του κάνουν και τους στόχους της νέας σεζόν. Από την άλλη βέβαια οι Γάλλοι αναφέρουν ότι και το συμβόλαιο που είχε στη Γαλατά, περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, δεν πρόκειται να το βρει στη Μονπελιέ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις