Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το νταμπλ για δεύτερη σερί σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είναι ο αντίπαλος στον τελικό του Σαββάτου, σε ένα ματς όπου ο Σωκράτης είναι δύσκολο να δώσει το παρόν. Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος θα εξαντλήσει τις πιθανότητες. Θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Κι έτσι να κλείσει το πρώτο του 6μηνο με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας κατακτήσει δύο τρόπαια. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Βέβαια το θέμα είναι αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Η θλάση που υπέστη στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, τον δυσαρέστησε σε μεγάλο βαθμό. Γιατί και ο ίδιος φάνηκε να καταλαβαίνει πως δεν έχει και πολλά περιθώρια να προλάβει. Από την άλλη πλευρά ο Σωκράτης έχει καλή σωματοδομή, κάτι το οποίο ίσως να βοηθήσει. Στην παρούσα φάση όμως, κάνει εντατικά θεραπείες.

Και κάθε μέρα που περνάει εξετάζεται. Οι φυσιοθεραπευτές των πρωταθλητών Ελλάδας κάνουν εξαιρετική δουλειά. Υπήρξαν περιπτώσεις που παίκτες επανήλθαν πιο γρήγορα από την αρχική εκτίμηση.

Σίγουρα και ο Πέδρο Μαρτίνς ενημερώνεται καθημερινά. Έχει την δική του αγωνία για το αν θα μπορέσει να τον έχει στην διάθεση του. Η κατάσταση αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει, το αργότερο, έως την Πέμπτη. Με βάση την εικόνα που υπάρχει, μέχρι στιγμής, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά, πως τελικά θα μείνει εκτός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις