Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε προ διετίας από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάει στη Σαουδική Αραβία και να αναλάβει τα ηνία της Αλ Χιλάλ, κλήθηκε να σχολιάσει σε Μέσο της πατρίδας του (Telekom Sport) ο Ρουμάνος τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Κατηγορήθηκα ότι έφυγα από τον ΠΑΟΚ για τα λεφτά. Αυτό με πονάει πολύ. Πήγα στο Παρίσι, για να υπογράψω με την Αλ Χιλάλ και όταν γύρισα από εκεί και πήγα να πάρω το αυτοκίνητό μου από το αεροδρόμιο, κάποιος μού είπε: ”Άφησες τον ΠΑΟΚ μετά την επιτυχία και έφυγες για τα χρήματα”.

Η προσφορά της Αλ Χιλάλ έγινε δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Δεν ήθελα να πάω, γιατί ήθελα να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ. Όμως στην Ελλάδα κυριάρχησε πως έφυγα για τα χρήματα.

Η αλήθεια είναι πως είχα κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση, αλλά δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε και αυτό με απογοήτευσε. Όταν ήρθε η πρόταση είπα ”καλύτερα να χωρίσουμε, γιατί θα έχουμε προβλήματα μεταξύ μας”».

Ο Λουτσέσκου, εξάλλου, αποκάλυψε ότι πριν τον ΠΑΟΚ είχε πρόταση για να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία. «Είχα πρόταση για να επιστρέψω στη Σαουδική Αραβία, αλλά δεν επιστρέφω εκεί. Δεν με ελκύει πλέον, όχι τώρα. Δεν ξέρω σε 4-5 χρόνια τι θα συμβεί», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις