Δύο εκατομμύρια ευρώ είναι διατεθειμένη να προσφέρει η ΑΕΚ  στην Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα, το «tintaamarilla» αναφέρεται στο ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Αραούχο , κάνοντας λόγος για την επιστροφή του στην Ένωση.

«Είναι ένα κλασικό θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ. Το καλοκαίρι πλησιάζει και το όνομα του Σέρχιο Αραούχο επανεμφανίζεται ξανά, καθώς οι Έλληνες τον συνδέουν με ένα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Τα ελληνικά ΜΜΕ εμφανίζουν μάλιστα τον “Τσίνο” στην πρώτη σελίδα των εφημερίδων τους.

Η τελευταία πληροφορία είναι για μία προσπάθεια από την ΑΕΚ να αγοράσει τον Αργεντινό από την Λας Πάλμας. Η ΑΕΚ έστειλε απεσταλμένο για να παρουσιάσει μία πρόταση ύψους δύο εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη που είναι σύμβολο για τους οπαδούς της ομάδας. Ο Αραούχο έχει τον ρόλο του αρχηγού στην Λας Πάλμας και έχει ξεκινήσει διακοπές, ενώ δουλεύει για να είναι έτοιμος για τη σεζόν που έρχεται.

«Θέλει να επιστρέψει και να πανηγυρίσω την άνοδο με τους οπαδούς της Λας Πάλμας», είχε πει ο Αραούχο λίγο μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς 2020-21. Με τα κίτρινα ο Αραούχο έχει 150 ματς και 46 γκολ», γράφει το ρεπορτάζ, το οποίο έχει τίτλο «ο Αραούχο επιστρέφει στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις