Όλος ο κόσμος συγκλονίστηκε από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση του Euro 2020 ανάμεσα σε Δανία και Φινλανδία. Η εικόνα του 29χρονου να πέφτει στο χορτάρι χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και δεν έδειχνε να ανταποκρίνεται στις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν άμεσα.

Συμπαίκτες, αντίπαλοι και κόσμος στο γήπεδο είχαν ξεσπάσει σε λυγμούς, με τους ποδοσφαιριστές της Δανίας να κάνουν μια ανθρώπινη ασπίδα γύρω του έτσι ώστε να μην φαίνονται οι προσπάθειες των γιατρών, ενώ ο φόβος όλων ήταν αν θα καταφέρει ο Κρίστιαν Έρικσεν να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Εν τέλει, φαίνεται πως τα χειρότερα πέρασαν για τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Ίντερ καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Συγκεκριμένα, το Associated Press δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν τον Κρίστιαν Έρικσεν να έχει σηκώσει το ένα του χέρι, ενώ του έχει τοποθετηθεί μάσκα οξυγόνου τη στιγμή που διακομίζεται στο νοσοκομείο.


«Στο νοσοκομείο και σε σταθερή κατάσταση»

Όπως ανέφερε η UEFA σε ανακοίνωσή της ο Δανός ποδοσφαιριστής έχει μεταβεί στο νοσοκομείο «Rigshospitalet» της Κοπεγχάγης και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί!

Παράλληλα, λίγο αργότερα και η ομοσπονδία της Δανίας αναφέρει πως ο Έρικσεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του! Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ιδιαίτερη αισιόδοξη είδηση, αφού φαίνεται πως οι γιατροί έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του! Ευχές όλων να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα καλά στην υγεία του ο Κρίστιαν Έρικσεν!

Αυτή την ώρα ο Έρικσεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ περνάει από εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα της υγείας του.

Αρχίζει ξανά ο αγώνας

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις