Στο πάνελ βρίσκονται οι Τάκης Τριαντόπουλος, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Παρθενόπουλος. Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Τριαντόπουλος ξεκίνησε λέγοντας:

«Καλημέρα σε όλους. Ευχαριστούμε που είστε εδώ. Και εμείς όλοι εδώ είμαστε, γιατί διάβαζα κάτι παράξενα και φοβήθηκα. Όλοι εδώ είμαστε. Ήρθαμε να κάνουμε έναν απολογισμό. Διαβάζω πάρα πολλά που δεν ισχύουν.

Θεωρήσαμε καλό να γίνει αυτή η συνέντευξη Τύπου για να μην υπάρχει αγωνία στον κόσμο και αναστάτωση. Θα ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Θέλω να ξεκινήσω από τον αγωνιστικό απολογισμό.

Γνωρίζετε τη θέση μας στην Ευρωλίγκα και το νταμπλ. Για κάποιους έπρεπε να μην χαρούμε για το νταμπλ. Δεν είπαμε πως είναι το σπουδαιότερο, αλλά είναι ένα νταμπλ. Αν είχαν ζήσει έστω μια βδομάδα όσα ζήσαμε, θα καταλάβαιναν.

Να σας πω μόνο ότι 21 από τα 23 μέλη της αποστολής πέρασαν κορονοϊό, κάποιοι και βαριά. Υπήρχε διάστημα τριών εβδομάδων που δεν παίξαμε κανέναν παιχνίδι και αντίστοιχο που παίξαμε μέρα παρά μέρα. Κάναμε τα περισσότερα χιλιόμετρα που έκανε ομάδα. Τα αποτελέσματα μπορεί να μην ικανοποίησαν, αλλά σας είχαμε πει ότι θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά και όπου πάει. Τελειώσαμε και τις τρεις διοργανώσεις με κόπο και πίεση.

Να μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός έχει 40 πρωταθλήματα, 20 Κύπελλα, 12 νταμπλ, έξι ευρωπαϊκά και ένα διηπειρωτικό. Αυτό για να μην το ξεχνούν κάποιοι. Οι παίκτες παίζουν, αγωνίζονται, είναι ένα άθλημα.

Οι παίκτες ήθελαν να χαρούν μετά από όσα πέρασαν, μαζί τους χαρήκαμε και εμείς και 500 οπαδοί που ήρθαν στο Λαύριο. Ποιους ενόχλησε; Αυτή ήταν μια φυσιολογική αντίδραση ύστερα από μια χρονιά με τεράστια πίεση. Πάντα θα υπάρχουν οι γκρινιάρηδες».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις