Ο Αντώνης Νικοπολίδης παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην απόφασή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

«Όταν δεν σου ανανεώνει κάποιος το συμβόλαιο ή δεν σου κάνει την προσφορά αυτή που νομίζεις, ουσιαστικά σου λένε ότι πλέον δεν πιστεύουμε σε σένα. Έτσι ένιωσα, γι΄αυτό έφυγα», ανέφερε ο Νικοπολίδης για τις επαφές με τους «πράσινους», λέγοντας στη συνέχεια:

«Ήταν θέμα αποδείξεων. Σε θεωρεί κάποιος ότι είσαι τελειωμένος και του αποδεικνύεις ότι κάνει λάθος, γιατί εγώ έπαιξα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το κατάλαβαν και οι ίδιοι μετά από το 2004, αλλά ήταν πολύ αργά. Το πρόβλημά τους ήταν να μην πάω στον Ολυμπιακό, δεν θα τους ένοιαζε κάτι άλλο».

Λίγο αργότερα, ο Νικοπολίδης θυμήθηκε το πρώτο του ματς στην Λεωφόρο ως αντίπαλος: «Ήταν ένα γήπεδο που με περίμενε. Είδα 3-4 πιστόλια με φωτοβολίδες να μου περνάνε ξυστά. Υπήρξαν απειλές. Δεν τους φοβάμαι και δεν τους φοβήθηκα ποτέ».

Κλείνοντας, σημείωσε πως ήταν Ολυμπιακός πριν παίξει στον Παναθηναϊκό, «αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Το βράδυ πηγαίνω και κοιμάμαι ήσυχος. Με εντιμότητα υπηρέτησα και υπηρετώ όλες τις ομάδες στις οποίες εργάστηκα και εργάζομαι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις