Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους του Ολυμπιακού για να πουληθεί το τρέχον καλοκαίρι, μόνο που οι προτάσεις που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στην ομάδα του Ολυμπιακού, δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις της.

Πρόσφατο το παράδειγμα της Νις, η οποία πέρυσι πριν από τη συμφωνία για την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, είχε καταθέσει πρόταση για τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ ωστόσο κάτι οι –τότε– αυξημένες απαιτήσεις του Ολυμπιακού και κυρίως η διαφαινόμενη προοπτική ενός deal με τους “κόκκινους”, τελείωσαν νωρίς τις όποιες συζητήσεις με το γαλλικό σύλλογο.

Η Νις όμως επανήλθε το φετινό καλοκαίρι, εστιάζοντας στον Καμαρά αυτή τη φορά. Βασικό ζητούμενο για τους Νικαιώτες στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι η ενίσχυση με (τουλάχιστον) ένα μέσο των χαρακτηριστικών του 24χρονου άσου, κάτι που έχει ζητήσει ο νέος τεχνικός του συλλόγου, ο (περυσινός πρωταθλητής Γαλλίας στον πάγκο της Λιλ) Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ετσι προέκυψε η προ ημερών κρούση της Νις στον Ολυμπιακό, συνοδευόμενη όμως από την ενημέρωση πως σε πρώτο στάδιο οι δυνατότητες προσφοράς δεν ξεπερνάνε –όπως σε κάθε άλλη ως τώρα προσέγγιση που έχει γίνει για τον Καμαρά– τα 8 εκατ. ευρώ.

Προφανώς και οι Νικαιώτες είχαν την τύχη όλων των προηγούμενων, αφού οι “ερυθρόλευκοι” ούτε που… ακούνε το συγκεκριμένο ποσό και πλέον μένει να δούμε αν η Νις επανέλθει, αυξάνοντας (και σε ποιο ύψος) την προσφορά της ή αν έχει στρέψει ήδη την προσοχή της σε άλλους στόχους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις