Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο “μπέμπης” του ελληνικού μπάσκετ, το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021 κι έχει ήδη μεταφερθεί στο κέντρο υγείας της Πάρου για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Χριστοδούλου, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, τραυματίστηκε στο γόνατο, ενώ έχει σοβαρό τραυματισμό στον ώμο, με τους γιατρούς να φοβούνται ότι υπάρχει τραύμα και στον πνευμονοθώρακα.

Από ώρα σε ώρα μάλιστα αναμένεται να φτάσει στην Πάρο ελικόπτερο με γιατρό του ΕΚΑΒ για να εκτιμηθεί η κατάστασή του και να ακολουθήσει αεροδιακομιδή στην Αθήνα.

Άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος του παλαίμαχου άσου, ανέφερε στο Πρώτο Θέμα, πως:

«Έχει χτυπήσει, είναι αλήθεια. Όπως έμαθα, το ατύχημα πρέπει να συνέβη γύρω στις 9:30. Με ενημέρωσαν οι δικοί του πως χτύπησε με την μηχανή. Κάποιον πήγε ν αποφύγει και έπεσε. Πρέπει να έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά αλλά απ ότι μου είπαν έχει τις αισθήσεις του δεν γνωρίζω περισσότερα και πως έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού. Στη Νάουσα έγινε το ατύχημα στον περιφερειακό δρόμο. Έβγαινε από ένα μαγαζί και την ώρα που έφευγε κάτι συνέβη με ένα αυτοκίνητο το οποίο πρέπει να προσπάθησε να αποφύγει και έπεσε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις