Σε ιατρικές εξετάσεις υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Φάνης Χριστοδούλου, μετά το τροχαίο ατύχημα, νωρίτερα το πρωί, στην Πάρο, στον περιφερειακό δρόμο της Νάουσας. Ο κ. Χριστοδούλου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει υποστεί πνευμονοθώρακα που αντιμετωπίστηκε με παροχέτευση θωρακικής κοιλότητας από τον γιατρό του ΕΚΑΒ που τον συνόδευσε κατά την αεροδιακομιδή με C-130.

Επίσης, από τις πρώτες διαγνωστικές εξετάσεις στο Θριάσιο επιβεβαιώνεται ότι έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί χέρι, μικρότερης έκτασης κατάγματα στα πλευρά καθώς και αιματώματα στον κορμό και την περιοχή της πυέλου, όλα απόρροια της πτώσης από μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ίδιος.

Η κλινική εικόνα του «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ αξιολογείται ως καλή και μη εμπνέουσα ανησυχία καθώς όλα τα τραύματα είναι πλήρως διαχειρίσιμα.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:30 η αεροδιακομιδή με αεροπλάνο C-130 του κ. Χριστοδούλου στην Αθήνα,.

Το C-130 που τον παρέλαβε από την Πάρο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας
, από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου και θα νοσηλευτεί αφού προηγουμένως υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Νωρίτερα

Στο Κέντρο Υγείας Πάρου βρισκόταν τις τελευταίες ώρες, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου, καθώς είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή του.

O κ. Χριστοδούλου ο οποίος διατηρεί πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ εδώ και πολλά χρόνια στο νησί, όπως οδηγούσε τη μηχανή του, σύμφωνα με συνεργάτη του, ένας οδηγός αυτοκινήτου δεν πρόσεξε με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

«Έχει χτυπήσει με τη μηχανή. Πήγαινε κανονικά στην ευθεία του με το μηχανάκι του και βγήκε κάποιος από ένα μαγαζί με αυτοκίνητο στον δρόμο, χωρίς να δει προφανώς και έπεσε πάνω του» αναφέρει ο συνεργάτης του Φάνη Χριστοδούλου στο Sputnik.

«Ράδιο αρβύλα η μεταφορά στην Αθήνα»

Η σύγκρουση του Φάνη Χριστοδούλου με το αυτοκίνητο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του σε διάφορα σημεία του σώματος, αλλά, όπως μετέφερε η γυναίκα του θρύλου του μπάσκετ στον συνεργάτη τους, δεν χρειάστηκε η μεταφορά στην Αθήνα.

«Έχει σπάσει κάποια σημεία του σώματος, στον ώμο, στα πλευρά και επίσης έχει στο κεφάλι είναι λίγο τραυματισμένος. Θεωρούμε πως δεν είναι τόσο σημαντικό. Είναι ακόμα στο Κέντρο Υγείας της Πάρου στην Παροικιά. Δεν έχει διακομιστεί ακόμα. Είναι λάθος πληροφόρηση και “ράδιο αρβύλα” η μεταφορά στην Αθήνα, επικοινώνησα πριν πέντε λεπτά με τη γυναίκα του» μας επισήμανε.

«Κάνει ράμματα στο κεφάλι, θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις»

Ο Φάνης Χριστοδούλου, αυτή την ώρα, δέχεται τις ιατρικές βοήθειες και κάνει ράμματα στο κεφάλι, ενώ αργότερα θα φανεί αν χρειαστεί η μεταφορά του από το Κέντρο Υγείας Πάρου στην πρωτεύουσα.

«Τον ράβουν στο κεφάλι τον άνθρωπο και θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις για το κεφάλι. Απ’ ό,τι μου μετέφερε η γυναίκα του, αν της το είπε ο Φάνης Χριστοδούλου, πήγαινε στη διαδρομή του και του βγήκε ο άλλος στον δρόμο χωρίς να προσέξει και τον έκοψε στην ουσία στην πορεία και έπεσε πάνω του. Στο θέμα της υγείας του, δεν είναι κάτι πολύ σοβαρότερο. Βρίσκονται προς το παρόν στο Κέντρο Υγείας της Πάρου» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις