Μετά από μία δύσκολη χρονιά προσαρμογής, ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε προετοιμασία με τη Λίβερπουλ και δηλώνει έτοιμος για τη δεύτερη χρονιά του στην Αγγλία. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Έλληνας αμυντικός σχολίασε πως έχει να ανταγωνιστεί τον καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου (σ.σ. Ρόμπερτσον) και ευχήθηκε να παίξει περισσότερο.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά με τα παιδιά, όλα είναι καλά. Οι προπονήσεις είναι πολύ έντονες, αλλά αυτό θα μας βοηθήσει μέσα στη σεζόν.

Οι πρώτοι έξι μήνες ήταν δύσκολοι για μένα επειδή είχα κορονοϊό και δύο τραυματισμούς, αλλά στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν καλύτερα. Τώρα είμαι πιο έτοιμος και σε καλύτερη κατάσταση για να δώσω τα πάντα για την ομάδα.

Ξέρω πως έχω να ανταγωνιστώ τον καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο. Αυτό μου δίνει δύναμη να δουλεύω καθημερινά για να γίνω όσο καλύτερος μπορώ.
Ο στόχος μου είναι να είμαι υγιής και να παίξω περισσότερο.

Μαζί μας επέστρεψαν και οι Γκόμες και Φαν Ντάικ, χαίρομαι πολύ γι’ αυτούς, δείχνουν καλά μετά τους τραυματισμούς τους και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις