Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε φάκελο συμμετοχής της, όπου μπορεί να το κάνει μέχρι της 15 Ιουλίου, στην Basket League της νέας σεζόν. Πρόκειται για μια είδηση που ήταν λογικό πως θα συμβεί, βάσει του ρεπορτάζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τον προβιβασμό τους από την Α2 με την αναπτυξιακή τους ομάδα και πλέον έκαναν το πρώτο βήμα καταθέτοντας ηλεκτρονικά τα έγγραφα, για την μεγάλη επιστροφή μετά από δύο χρόνια. Πάντως, η κίνηση αυτή, δεν είναι δεσμευτική αναφορικά με την συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Για την τελική απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων, θα παίξουν ρόλο οι αλλαγές που θα υπάρξουν προσεχώς στο ελληνικό μπάσκετ και πρωτίστως οι εκλογές της ΕΟΚ, εφόσον αυτές διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Μεγάλο ενδιαφέρον πλέον παρουσιάζει το προσεχές ΔΣ του ΕΣΑΚΕ στις 21 Ιουλίου, όπου αυτή την φορά ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει έχοντας και γνώμη για τα ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος. Σε ότι αφορά τον φάκελο, αναμφίβολα θα είναι πλήρεις και θα γίνει δεκτός από την διοργανώτρια αρχή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις