Σημαντική ημέρα για την ΑΕΚ, μιας και βρίσκεται στην τελική ευθεία για το κλείσιμο της  συμφωνίας με την COSMOTE TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της στο πρωτάθλημα.

Από τις αρχές της εβδομάδας η Πέμπτη θεωρούταν η μέρα που ήταν πιο πιθανό να κλείσει η συμφωνία για τα τηλεοπτικά της ΑΕΚ και οι πιθανότητες αυτό να γίνει ακόμη και μέχρι απόψε το βράδυ, είναι πολλές.

Τις τελικές συζητήσεις έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την διοίκηση της COSMOTE TV. Τα βασικά στοιχεία της συμφωνίας έχουν κλείσει πλέον και μένουν λεπτομέρειες, που όπως είπαμε και πριν μπορεί να έχουν κλείσει και μέχρι το βράδυ.

Σε συμφωνία και με τον Παναθηναϊκό

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό του συμβόλαιο θα πάρει ο Παναθηναϊκός από την Cosmote TV, με τη συμφωνία να μην αφορά μόνο στα εντός παιχνίδια της ομάδας.

Οι “πράσινοι” τα έχουν βρει με την Cosmote TV και η μεταγραφή από τη Nova είναι πλέον γεγονός.

Τo deal μάλιστα ήταν εξαιρετικό για τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως αναφέρει η “Live Sport” θα του αποφέρει περίπου 10 εκατ. ευρώ, καθώς η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα επεκταθεί και το συνδρομητικό θα έχει δικαίωμα να μεταδίδει όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου. Στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να συνεργαστεί με την Cosmote TV για αρκετά χρόνια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις