Ανακοίνωση για το περιστατικό με την… γκάφα της ΕΡΤ που δεν μετέδωσε live την εξαιρετική προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια εξέδωσε η ΕΟΕ.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας μας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το συμβάν, τονίζοντας ότι κάθε Έλληνας έχει δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του Έλληνα Ολυμπιονίκη, απαιτώντας τέτοιου είδους περιστατικά να μην ξανασυμβούν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων”.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στα προκριματικά των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό, όπου είναι το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 15.333 βαθμούς, αφήνοντας πίσω όλους τους αντιπάλους του κι έστειλε ένα καλό μήνυμα για το ποιος είναι το αφεντικό στους κρίκους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις