Συγχαρητήρια μηνύματα για τη μεγάλη του επιτυχία στο Τόκιο δέχεται από το πρωί ο Στέφανος Ντουσκος που κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο μονό σκιφ της κωπηλασίας.

Συγχαρητήρια Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνεχάρη με ανάρτησή της τον Έλληνα Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Στέφανο Ντούσκο.

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Στέφανο Ντούσκο, που με μια καταπληκτική εμφάνιση χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία, κάνοντας παράλληλα και Ολυμπιακό ρεκόρ!», αναφέρει η ανάρτηση της κυρίας Σακελλαροπούλου.

Μητσοτάκης: Η επιτυχία του Ντούσκου μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη το «χρυσό» Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο λέγοντας:

«Πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο! Χρυσός Ολυμπιονίκης και ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματικά μία τεράστια επιτυχία. Μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια», αναφέρει η ανάρτηση του πρωθυπουργού.

Πρόεδρος Βουλής: “Υπέγραψε” τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη πρωταθλητή Στέφανο Ντούσκο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας:

«Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος “υπέγραψε” σήμερα τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Η τεράστια επιτυχία του μας γεμίζει χαρά και εθνική υπερηφάνεια και μας καταδεικνύει την αξία της άοκνης και αδιάκοπης προσπάθειας για εξέλιξη σε οποιονδήποτε τομέα έχει ταχθεί ο καθένας να υπηρετεί στην πορεία του. Καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Αλ. Τσίπρας: Σε ευχαριστούμε Στέφανε

Τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του στον Στέφανο Ντούσκο, «χρυσό» Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία (σκιφ) στους Αγώνες του Τόκιο, «που μας έκανε να νιώσουμε υπερηφάνεια, σε μια στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη», εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter:

«Χρυσός ολυμπιονίκης και ρεκόρ αγώνων ο Στέφανος Ντούσκος. Μας έκανε να νιώσουμε υπερηφάνεια, σε μία στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη. Συγχαρητήρια Στέφανε. Σε ευχαριστούμε».

Μήνυμα Δένδια-Βαρβιτσιώτη

Συγχαρητήριο μήνυμα στο Στέφανο Ντούσκο για το χρυσό μετάλλιο ανάρτησε, στον λογαριασμό του στο twitter και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήρθε από την κωπηλασία. Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την πρώτη θέση στο απλό σκιφ», ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Στέφανο Ντούσκο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο που έφερε στη χώρα μας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο, σημειώνοντας και ολυμπιακό ρεκόρ σε μια μυθική κούρσα στην κωπηλασία! Στέφανε σε ευχαριστούμε που μας χαρίζεις τέτοιες στιγμές!», ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Κουτσούμπας: Θερμά συγχαρητήρια

«Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συγχαρητήρια, επίσης, και σε όλους τους αθλητές της κωπηλασίας που ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους, καθώς και στους προπονητές και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που τους στήριξαν», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναδεικνύεται η προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών, που προετοιμάζονται και πολλές φορές αγωνίζονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μεγάλες δυσκολίες, γεγονός που κάνει την επιτυχία τους ακόμη μεγαλύτερη», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις