Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Σέλτικ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιώργο Γιακουμάκη, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να «πρεσάρει» τη Φένλο και τον διεθνή επιθετικό.

Αυτό αποκαλύπτει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Σκωτίας «Daily Record”, σημειώνοντας ότι ο γεννημένος στην Αθήνα (27/8/1965) και μεγαλωμένος στην Αυστραλία (από πέντε ετών) νέος προπονητής της Σέλτικ «πρωτοστατεί στην διεκδίκηση της μηχανής των γκολ της Eredivisie».

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, «Ο Ποστέκογλου τηλεφώνησε προσωπικά στον συμπατριώτη του για να σκιαγραφήσει τα σχέδιά του και το όραμά του γι’ αυτόν σε περίπτωση που μετακομίσει στη Σκωτία», ενώ «ο Γιακουμάκης φέρεται να εντυπωσιάστηκε από την προσέγγιση του Ποστέκογλου και την προοπτική να ηγηθεί της επίθεσης της Σέλτικ».

Η Σέλτικ άρχισε διαπραγματεύσεις με τη Φένλο για τη μεταγραφή του 26χρονου Έλληνα διεθνή επιθετικού και κορυφαίου σκόρερ της Ολλανδικής Eredivisie την περασμένη σεζόν, με 26 γκολ σε 30 αγώνες. Το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια λίρες (2,9 εκατ. ευρώ).

«Ο Άντζι Ποστέκογλου έχει κεντρικό ρόλο στη διεκδίκηση του 26χρονου, καλώντας προσωπικά ο ίδιος τον επιθετικό για να του εξηγήσει το πλάνο του για αυτόν. Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα τρία εκατ. ευρώ και αναμένεται να είναι αρκετό για αποκτήσει τον Γιακουμάκη από τη Φένλο, που υποβιβάστηκε παρά τα 26 γκολ που πέτυχε σε 30 εμφανίσεις», τονίζεται στο ρεπορτάζ που φιλοξενεί και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή, Σταν Βαλκξ.

«Ακόμα πιστεύουμε ότι ο Γιακουμάκης θα πωληθεί για το ποσό του θέλουμε. Ήδη οι κλήσεις που έχουμε, αυξάνονται όσο περνούν οι μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις