Ο Τζον Φαν Σχιπ δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής επί της Σουηδίας με 2-1, παρά ζήτησε περισσότερη εμπιστοσύνη στην ελληνική ομάδα από τους φιλάθλους.

«Ο κόσμος είναι πολύ ανυπόμονος. Πρέπει να πιστέψουν στην Εθνική. Ότι δεχτήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις με το Κόσοβο δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε. Αυτή η ομάδα δείχνει ότι με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το πρωτάθλημα που δεν έχει αρχίσει, τις απουσίες και την έλλειψη βάθους, μπορεί να τα καταφέρει. Έδειξαν με την απόδοσή τους στο γήπεδο ότι αξίζουν περισσότερο σεβασμό και υποστήριξη. Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει αυτή την ομάδα».

«Δεν ξέρω αν η διαφορά στην απόδοση οφείλεται στο ότι έχουμε νεαρούς παίκτες. Είχαμε πολλές απουσίες με τραυματισμό, όπως ο Γαλανόπουλος, ο Κουρμπέλης, ο Μασούρας, ο Πέλκας και ο Μπακάκης. Έχουμε καλούς παίκτες που παλεύουν και έχουμε καλή ομάδα. Είδατε σήμερα ότι έχουμε μια ομάδα που παλεύει. Ήμασταν ομάδα και στο Κόσοβο. Τα αποτελέσματα είναι φυσικά πολύ σημαντικά και θέλουμε να πάμε στο Μουντιάλ, αλλά δεν λένε τα πάντα. Χτίζουμε μια ομάδα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι φίλαθλοι. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε δυνατές ομάδες», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω οι φίλοι του Ολυμπιακού να θυμώσουν, επειδή ξέχασα να αναφέρω και τον Φορτούνη».
Κληθείς να σχολιάσει την κίνηση στήριξης προς το πρόσωπό του από τον Τάσο Μπακασέτα σ το γκολ που πέτυχε, είπε: «Δείχνει ότι είμαστε ενωμένοι, ότι στηρίζουμε και πιστεύουμε ο ένας τον άλλο και οι παίκτες πιστεύουν εμάς. Αυτό δείξαμε, αυτό έδειξαν τα παιδιά. Όπως είπα, τα αποτελέσματα είναι σημαντικά, αλλά δεν λένε τα πάντα για το τι συμβαίνει σε μια ομάδα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις